Bila upt jd negatif

Hi siapa pernah lepas gugur cek upt, bila ya dy nak jadi negative balik, sy skrg dah semingggu drpd gugur masih positif , darah rasanya nak2 kering dah sbb kluar sikit saja

Bila upt jd negatif
5 Balas

4-8weeks sllunya..tp bergantung juga pd usia kndungan brp mnggu yg awk gugur.. lg besar kndungan,lg lmbt sdikit hcg tu turun ...

sy kgguran haritu rsnye almost 2 week mcm tu laa baru bertukar jd negatif

x pyh cek sis.. dia mmg akan positive.. just tggu next period je

Slalu bila darah dh kering, akn slow2 jd 1 line.

2y ago

Sama2 ☺️

saya 2 minggu baru negatif balik