Tak makan pil asid folic

Saya buat buku tepat 3 bulan pregnant . Doktor tak bagi ubat asid folic ( kecik2 tuh ) tapi dia bagi pil zincofer sahaja . So , disebabkan saya baru baca pentingnya makan asid folic 3 bulan pertama , saya berasa takut dan risau akan perkembangan anak saya . Sekarang , saya patut makan asid folic ataupun stay dengan ubat yang doktor bagi ? Tolong bantu saya 😭

Tak makan pil asid folic
77 Balas

Saya tak boleh makan ubat klinik bagi.. Kalau makan je mesti mual mual muntah muntah.. Then bagi tahu doc yang saya makan supplements dari shaklee.. Alhamdullilah doctor mmg benarkan makan... Nak tahu lebih lanjut boleh wasap saya http://www.wasap.my/60197857093/shaklee