Folic acid

Ada tak ibu2 makan ubat folic asid yg sama mcm saya?

Folic acid
7 Balas

Sy ada makan ni jugak ,orang ckp 3 bulan or 4 bulan seblum kahwin kena ambik,tapi sy dh kahwin baru ambik,alhamdulillah terus lekat,sekarang mkn dgn obimin 😊

saya dari start nikah mmg consume ni..smpai skrg pregnant na masuk 14 minggu..selang seli dengan zincofer kk bagi..🤗

sama. saya pun Mkn ni, saya suda MKN dari bulan 2 smpi skg. Masih TTC. doakn Sya ya sahabat ² semua.

saya.. dari first pregnancy until 2nd pregnancy mkn hovid folic acid (sebelum dapat ubat dari klinik)

Ada beli satu kotak. sblm cek up kk dpt obimin

saya folic acid brend apetton😁

🙋‍♀️