Buku Mengandung Bajet

Saya buat buku minggu lepas tapi tak boleh la nak panggil buku pink atau buku merah. hihi. Klinik kt tempat saya takde stok buku pink. Dorang fotostat yang asal. Sadis betul. Hari first buku dah berlipat sana sini. Sampai hari bersalin nanti entah2 lunyai habis. Tapi tak apa, itu tak penting kan, yang penting doktor dapat buat pantauan kesihatan kita. Kepada ibu2 yang tengah hamil jaga diri baik2 dan kepda yang masih mencuba semoga ada rezeki untuk hamil tahun 2020 ni. Aamiin. :15/01/2020: :Wed:

Buku Mengandung Bajet
26 Balas

Yg sy pnye pn copy gk tp dia guna krts colour pink, so bleh la pnggil buku pink jgk😅

4y ago

😂