Buku pink

Salam mommies semua ! ❤️ saya nak tanya pasal buku pink 🥺 anak sy sekarang dah setahun tapi haritu sy kemas bilik sy terlupa ada 1 bag yang sy simpan buku pink kat dalam tuu and masa sy nak cuci beg tu sy tak perasan kat dalam tu ada buku pink tuu 😭😭 habis lunyai dah buku pink tuu 💔💔💔 dah la buku anak first … apa nak buat ya kalau buku tu dah tak boleh nak selamatkan ? 😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔 hancur luluh hati sy bila tengok buku tu hancurr … #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #firstbaby #bukupink

1 Balas

boleh call klinik yang check up tu, dorang ada 1 copy buku pink kita

2y ago

Kena terus call ke ? Kalau tunggu next appoiment anak boleh ke ?