Takut pregnant

Saya bru buat pregnancy test smalam and positif, sy blm kahwin, jdi mcam mna nak bgitau mak ayah sy ?😞 saya takut, apa sy perlu buat? Gugurkan? Tpi sy sayang baby ni 😞

3 Balas

Dh mcm ni kena slow talk dgn parents elok elok. Bincang, kalau parents suruh kawin dgn bf then cepat cepatkan akad / yg perlu saja. Anggap ni satu pengajaran dlm hidup utk tak ulang buat dosa. Semoga selesai dgn elok ya. Jgn gugurkan, anak tu tk minta pun utk disenyawakan.

checkup dkt klinik utk confirmkn pregnancy awk...cuba cerita dgn org yg bleh awk prcaya utk smpaikn ape yg berlaku..bila fmily dah fham bru ajk bf awk utk jmpe family bincng mslah tu

7mo ago

soalan 2 tahun dah awk😁

try bgtahu family yg pling cik rapat tuk luahkan apa yg trjadi...jgn gugurkn ank trsebut .ia xslh .. brdosa kalau gugurkan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin