Takut untuk test pregnancy test

Hai saya nak Tanya sy sudah lewat period hampir 1minggu .tapi takut untuk buat prgnt test .sebab setiap Kali sy test negetif. Jadi saya takut untuk Cuba .oh saya belum pernah Ada baby .saya telah menanti hampir 10tahun .jadi saya takut untuk berharap .😭😔

7 Balas

Awak mcm sy, penantian 2 tahun, sbb selalu lewat, check2 humm - ve je.. So give up.. last2 yg check doc sdri, sbb x expect pon tanda2 mcm nk dmm tu, sakit bdn, dada, 2 hari juga skit mcm tu, sbb xde pglmn.. suami pakse juga pergi klinik takut Covid kn, pastu kbtulan period lewat sbuln lbih, doc try test, Allah terkejut double line pekat sgd, rupanya dh 6w..skrg dh 29w..saya doakan sis dmurahkn rezeki, sy usaha juga test waktu subur setiap hri, sambil tu sy amalkan jus mamariam, n paling penting doa mengaji surah mariam.. InsyaAllah semoga puan ada rezekinya.. Hendaknya..

3y ago

ya Allah best nya .tahniah rezeki awk syukur alhamdulillah . insyallah sy yakin 1 Hari ntt pasti Akan sampai jugak giliran saya untuk jadi ibu cm ibu2 Yang lain .terima kasih ya sudi nasihat sy .

sedihhh nya .semalam saya pergi jumpa doc untuk upt test negetif sebab takut sgt nk check sndri .Dan lagi sedih Hari ini saya dah period .hmmm😭😭😭

3y ago

sabar ya sis. insya Allah ada rezeki sis nt.

hmm baik lah nanti saya try .doakan saya ya .lama sungguh dah saya menanti zuriat . insyallah

test ja sis..mne thu rzki sis ke..tkut kecewe tu tolak ketepi..pkr pstf ja sis

Moga ada rezeki sis lepas ni..Aamiin

klu brgini Hamil kah

moga ada rezeki