nak tanya momy smua

saya bersalin bbrpa bulan lepas and of cos la ada bidan urut bdan kan . sebelum ni badan2 tak ada rasa sakit urat atau sbgainya seperti otot koyak ke apa but a few week after berurut tu suddenly sy sakit urat klau angkt baby and kekadang sakit klau buat bbrpa kerja and sy perlu duduk bertenang , klau sya teruskan sakit tu akan tmbh kuat n rasa sperti isi2 sedg disiat2 😌 ada ssiapa tak mcm sya

2 Balas

sebab beranak sis.. badan mmg akan sakit2 sebab dah berbulan duk kandungkan baby yg berkilo2. pergi berurut lagi.