sakit urat punggung

salam nak tanya ada tak kandungan baru 18 weeks and mummy2 ada sakit urat di punggung sampai nak jalan pon tarik urat dan sakit sangat2 .. kdg2 nk jln kena ada orang pegang sebab rasa tarik urat tu sangat sakit smpi rasa mcm nk jatuh… dah buat cold compress xjln juga ..#pleasehelp

2 Balas

Saya kene ni masa 8-10 weeks hrtu .. sakit mcm ni la nak bgun pn kene org tlg .. last tk tahan sgt sy berurut . Risiko senanya sbb masa tu kandungan masih awal .. (bukan urut perut tp urut pinggul) lepastu alhamdulillah sampai skrg dh okay .. now 18w

Try makan pil kalsium. Mungkin boleh hilangkan sakit2 tuu. Sy dari awal preggy sampai 13w ni pun punggung belah kiri dia punya sakit tak boleh bawak bincang. Macam terkehel 🫠

4mo ago

tenkiu ya