Demam urat

Assalammualaikum mummy semua. Sape pernah kerja demam urat.. badan2 sakit,peha dua2 lg sakit..kepala pun sakit,tekak sakit cme yer demam tak brpe kuat..boleh ke makan panadol extend? Sy skrng da nk masuk 30 week

4 Balas

dah buat covid test ke sis, saya haritu pun ingatkan demam urat sbb sakit2 badan sekali check +

12mo ago

yer sis..mula tu husband yg buat dkt tmpt keje..btol la positive covid masa tu

panadaol extend x boleh . pregnant hanya boleh paracetamol je

12mo ago

klau postf covid kena maklum pd misi.

saya pun tgh alami skrg, dah hmpir 4 ari

11mo ago

da buat test aritu..syukur negative..musim ramai demam keliling msa tu..moga sembuh dan moga dipermudahkan urusan awk ya

just paracetamol

12mo ago

tq sis