Due date 16/07

Ada ke due date yg sma dengan saya tapi dah bersalin..saya smpai sekarang masih xda tanda2 nk bersalin..cuma sakit celah kgkang pnggul ja ad..bila scan ank xmsuk lorong lagi..ada any tips x untuk cepat bersalin nk elak dari kena branak paksa😖

1 Balas

hi.. due date awak sama dengan adik sepupu sy, dia da bersalin anak pertama 2hb hari tu emergency caesar sebab air ketuban da pecah awal and doc risau baby lemas. my due date 25hb ni.. pun tenga sabar menanti...