Nadi jantung laju

Saya beberapa hari rasa jantung laju,bila pergi check dr o&g normal..dr kata kadang kadang takpe..kalau selalu kena pergi hospital..macam mana ye..ada ke yang macam saya..disebabkan apa ye..stress ke..faktor pembawakan ke..ubat ke

2 Balas

sy pon same mcm sis, tapi doktor suggest buat mase skrg sy kena minum air masak 3liter sari. sbb sy mmg kurg minjm air 😅

7mo ago

ouhhh..yeke..kena banyakkan minum air ke?bru kelmarin jumpa dr o&g nadi jantung okay dr kata..bila esok dgn harini check banyak kali..jadi laju .risau..cik ada pergi hospital ke?

Tiada pengalaman. Mudahan Allah kurniakan kesihatan dan afiyah buat puan