Jantung Laju Tiba Tiba

normal ke untuk kita yang mengandung jantung kerap laju tiba tiba ? macam saya hampir setiap hari kena then satu hari tu kadang 7 8 kali kena attack sampai nafas drop . bila p check doktor kata tak ada apa apa . #bantujawab

2 Balas

x normal. bahaya lg ade. mummy jalan jgn laju. jgn paksa buat kerja sgt. kurgkn stress ape sume haaa.

1mo ago

kk. hospital pun sama

samaaa macam saya , dia tiba tiba je datang

1mo ago

tulah kan tp bila jumpa doktor . doktor ckp tkd apa ii pn . kdg buntu dah nk buat apa bila dah kerap sangat kena .