Nadi Laju kena Scan Jantung

Assalamualaikum . mommy2 kat sini ada tak yg scan jantung sebab nadi laju ? 😭😭 Takut laa bab jantung ni . Kena pergi Hosp Sg Buloh plak tu . ermmm #21minggu

3 Balas

Okay sahaja jangan takut sis.. saya pun kena echo dan ecg sbb mmg laju. Tapi tgk tk ada apa apa pun. Sekarang dapat tahu saya mmg ada anxiety. Tak ada apa apa inshaAllah saya doakan ya

saya 🙋 ecg kan .. 2 3kli gak sepanjang pregnant .. jgn risau, tenang2 je .. nanti normal la tuu melainkan mmg ada problem nadi selalu laju ..

echo ke sis ? takpe sis jangan risau echo tu just scan jee . saya baru je lepas buat echo ( scan jantung ) .