Kebesaran size perut

Saya baru wk 29 2 days , ramai yg kata perut tidak kelihatan besar , tetapi doc scan baby membesar ikot minggu yang tepat . Sy jadi serba salah

38 Balas

wajib ke time preggy nak kena nampak perut besar2? bagi saya takperlu pun nak perut besar nak menunjuk yg kita ni preggy. cukup sekarang ibu tahu anak dalam kandungan tu sihat. dan doktor pun sahkan baby sihat dan membesar dgn baik. sudahhh. pertanyaan makcik2 bawang tu abaikan jela..