Kata-Kata Semangat

Saya baru mengandung 5 minggu. Dah seminggu bleeding, sejak 3 hari lepas bleeding beserta senggugut. Dah jumpa 4 doctor, 2 pakar. Check semuanya okay skrg tunggu lg 3 minggu utk tgk baby membesar atau tak. Tapi banyak saya baca senggugut ni tanda2 keguguran. Boleh ke ibu-ibu bagi saya kata2 semangat. Rasa down betul harini.

2 Balas

Fikir yang baik baik ya puan. Semoga dipermudahkan segala urusan puan dan suami. Banyakkan berdoa. Insyallah semua nya baik baik

fikir yg baik2