Pp type 4 bleeding

Sy skrg 30w 5 days.. tiba2 semalam bleeding.. skrg dah admit ward.. Alhamdulillah harini darah2 coklat sahaja, cramp perut pun tidak.. tak tahu smpai bila kena duduk sini since tak jumpa pakar lgi.. ada yg sama dgn sy type 4 ? Moga Allah permudahkan urusan kita semua, ibu dan baby sihat InshaaAllah 🥰

3 Balas

pp type 4 mmg bahaya sis, kdang jln biasa pun boleh bleeding .. ada sy tgk vid kt tt, ada yg kena admit hospital smpai bersalin

5mo ago

itu lah pasal sis.. nmpk gayanya sebulan lebih la duduk sini ye.. sabor je la

Hai sis nak tanya, sis bleeding tu darah keluar sikit2 atau sekali banyk? Sy pn pp type 4 tp setakat ni xpernah bleeding..

5mo ago

aaminn semoga sis jugak selamat sehingga melahirkan, dipermudahkan segala urusan InshaaAllah 🥰

Allahu.. moga Allah jaga sis & baby 💐

5mo ago

aaminnn sis pun 🥰