Pregnant 6W2D bleeding

Hai, sy pregnant dah 6W2D. Semalam sy checkup dgn doctor tapi kantung xnampak. Lepastu harini tiba2 bleeding. Sy pergi jumpa doctor lagi (doctor lain pula). Doctor bg ubat kuatkan rahim. Doctor test upt lagi tapi result negative. Sebelum ni sy dah check upt clearblue result pregnant 2-3 weeks. Memang boleh jadi negative ke bila check dgn doctor?

1 Balas

doc ni sometimes upt xsama terang dorg consider -ve xpregnant bleeding dh mcm mn sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

2y ago

sy dah keguguran sis..smlm petang gugur.