Bleeding

Nak tanya ibu ibu yg ada pengalaman kandungan first trimester yg ada bleeding tapi berjaya sehingga anak lahir. Bleeding atas sbb apa? Apa yg kena jaga? Berikan kata kata semangat. Sy kandungan genap 9w tapi ada bleeding. Dah pergi scan doc tadi, baby okay, heartbeat pun nmpk.

1 Balas

Sya Ada history gugur tahun 2019.. bulan may 2020 dpt rezeki lagi.. Ada discharge pale pink.. jumpa doktor pakar klinik swasta.. doktor bagi duphaston..

4y ago

Asalkan bleeding bukan darah fresh Dan x sakit bawah perut.. ok juga Tu.. jgn buat keja berat.. bykkan berehat.. Jaga mkn mnum.. smoga Suma baik2 sja..🥰🥰