Alhamdulillah

Saya baru melahirkan baby boy di Andorra Hospital ahad lepas. Masa tu baby baru 37w 6d. Pecah ketuban pukul 5, pukul 8.20 bersalin. Alhamdulillah process melahirkan lancar, baby masih di ward untuk pemantauan sbb oxygen kurang. Doakan anak saya dipermudahkan urusan ya. Selamat bersalin, berpantang to all mommies ❤️

36 Balas

Tahniah sis

5y ago

Thanks awk!

tahniah sis

5y ago

Thank youuu ☺️

tahniahh!

5y ago

Thanks awk! ☺️

semoga semua baik baik saja. banyakkan berdoa 💕

Tahniah!

5y ago

Thanks!

Hw ur experience bsalin dkt hospital andora? Rmi org kte worth it sbb services dy bgus.. costs etc..

5y ago

Experience bersalin saya xde sbb daya plih bersalin tmpt lain. Tp pengalaman checkup bulanan saya x brapa suggest Andorra hehe. Menunggu lama juga 4jam dah mcm pgi kkia. Then dr yg tgk saya kurang mesra sikit.