Jangkitan Kuman Pada paru-paru

Saya baru melahirkan anak pada 37week, tapi di tahan di NICU kerana jangkitan kuman pada paru-paru. Semalam saya follow up dengan doktor, kuman dah mula merebak dalam darah baby.. Doktor kata akan masukkan antibiotik sekurang2nya dua minggu.. siapa ada pengalaman macam ni? saya buntu, orang lain bersalin bawak baby, saya bersalin baby terpaksa kena tahan dua minggu ?

17 Balas

doa ibu sentiasa didengari. bnyakkan brrdoa. harap ank puan cepat sembuh dn ceria.

Assalamualaikum sis share pengalam lagi, anak sy pun NICU skrg dah 2 weeks

Semoga dpermudahkn urusan dn anak segera sembuh aamin

Puan blh tau keadaan anak puan slps tu?

Saya pun sama macam awak 😭😭

Semoga dipermudahkan segala nya ye

sabar sis, semoga dipermudahkan ya