Nicu jangkitan kuman pada paru" baby

Assalamualaikum baby sy 21d masuk NICU sebab jangkitan kuman dkt paru" dye . Alhamdulillah 3 hari dalam NICU hari ni pulakk dh keluar masuk Wad biasa. nak tnya selalu nya berapa bill bila baby masuk NICU ye ??

2 Balas

nak tanya anak saya masuk nicu sebab nafas dia laju, skrg dah stabil. saya risau sebab baby saya baru dilahirkan harini. tapi dia kena masuk nicu sebab nak cek xray dengan cek darah. skrg tengah pakai alat bantuan pernafasan. awak risau tak masa baby awak masuk nicu haritu?

9mo ago

amin semoga anak saya cepat sihat

wsalam, ikut berapa lama baby kena warded. mcm anak saya 5hari rm60++ .