mudah tertekan dan stress

Saya baru masuk 28 minggu tapi asyik tertekan dan stress je tiap Hari semua benda Rasa macam tak kena tengok suami nk marah tengok budak nak marah semua benda Dalam rumah ni semua xkena asyik nk marah je...nak hilangkan sy tidur tapi bangun still same...macam mana nak buat erhhh????

1 Balas

Puan. Cuba bila rasa tertelan tu tarik nafas dalam dalam. Asingkan diri dari orang lain seketika. Buka ayat ruqyah atau ayat Al quran. Sesungguhnya waktu kita mengandung ni memang banyak gangguannya 😊