Disclosure 2 line

Hi saya baru lewat period 1 hari.. saya check UPT guna jenama disclosure yang warna pink ni.. boleh percaya ke ? Last period saya 3/2 haritu

Disclosure 2 line
8 Balas

disclosure ni tak silap antara yg trusted, tapi saya sendiri tak pernah guna. line nampak pekat tu, inshaAllah betul +ve. tapi kalau nak double confirm boleh dah cuba guna brand yg mahal sikit macam dip n tell atau CB. tahniah momy 🌻

4mo ago

yg kotak pink dengan hijau tu sama je. cuma kotak hijau ada 2, kotak pink ada satu. saya beli yg hijau haritu, kononnya sebab period irregular, boleh double confirm. tapi last2 guna satu je. lagi satu tak tersentuh pun. saya guna dip n tell masa sehari lewat period. alhamdulillah clear dah line dia. yg kotak biru tinggi tu saya tak sure pula, masa survey2 haritu tak terjumpa yg tu.

Tumpang happy sis... tahniah ye...Jaga diri...semoga Allah permudahkan segala urusan sis 🥰🫂...mesti perasaan org ttc mcm sy ni bila dpt line double and terang mcm ni dlm hati mesti xpecya and menangis...☺️

4mo ago

amin² ya rabbal alamin..semoga Bulan Ramadhan sy dpt berita gembira mcm org lain jugak...🥰☺️

alhamdulillah post+ ni sis, sy sndri anak ke 3 ni pakai ni jgak... skrg dh msok 9bln, mngu hri nak ke labor dh... klu ad bajet lebih blh dh pg confirm scan kt swasta dlu sblom g bkk bku pink nnti

3mo ago

amiiinnn

sy pon pakai jenama ni.. lewat smggu period,trus check.. alhamdulillah, positive..insya Allah accurate jgk sis pnye tu. tahniah

saya 2 hari lewat sis line saya dapat mcm sis now da 9 minggu baby heheh saya guna pregnantcy test dip & tell

sy biasa guna brand ni. setakat sy guna blh caya. Nk confirm blh check klinik. 🥰

Tahniah. jaga diri jaga kesihatan ya 😊😊😊

bley.. sye pun gne brand nie dlu.. congratz sis!

4mo ago

Alhamdulillah.. terima kasih wak, doakan kandungan saya sihat ye.. saya TTC dah hmpir 3 tahun, pernah sekali miscarriage.. Doakan untuk saya semoga ada rezeki kali ni.