Hamil Selepas Sebulan Gugur

Saya baru lepas sebulan gugur. Tapi bila check upt hrini, syukur ada rezeki. Cuma apa yg dah jadi lepas buat diri ni masih trauma pula. Ada nasihat yang bagus untuk saya? Sebab trlalu awal pregnant semula. Siapa tak gembira kan kalau brtahun kahwin dan masih menunggu zuriat.

Hamil Selepas Sebulan Gugur
1 Balas

Alhamdulillah tahniah ya sis..jg dri..bykkn rehat n mkn mknn yg berkhasiat..jgn lakukan kerja² berat angkat brg² berat sbb sis penah keguguran..n plg penting jgn skip mkn ubat ya sis..minum susu xkesah susu apa pon jnji kene minum..hihi..

4y ago

Thank u sis atas nasihat. 😊 Ok sis.. Mudahan tekak ni mau terima susu. Doa2 kandungan kali ni membesar dengan sihat 😊