Hamil selepas gugur

Hai ada tak kt sini yg hamil selepas sebulan gugur?? Ada nasihat atau tip apa2 tak? #ingintahu #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

bedrest. elakkan bersama. mkn folic acid jgn miss. kalau bleeding terus pg klini. sebab rahim u still dlm keadaan nak pulih. jgn buat kerja rumah, jgn byk berjalan. jgn driving. sbb kandungan u still fragile lagi, can lead to 2nd misscarriage. bukan nak takut kan u. but it happened to me. after misscarriage terus pregnant. then misscarriage again at 9w.

2y ago

5w