Alhamdulillah rezeki dari Allah 🤲🏻

Hai semua, alhamdulillah setelah 4 bulan sye cuba positif kan diri bahawa rezeki itu tak akan pernah cepat dan tak lambat ia dtg tepat waktu 🤲🏻. Syee dah delay period sebulan dan syee positif 😭 rase nak nangiss semua ada 😭 sbb sye bru lepas gugur bulan 3 lepas.. pgi ni teragak nk buat upt dan double line terang ... Dapat jugak suprise kan husband untuk first anniversary kami Ogos ni ☺️, saye doakan semoga yg masih menunggu, rezeki korang akan tiba tepat waktu tak cepat tak lambat InshaAllah amin 🤲🏻#firstmom #firstbaby

Alhamdulillah rezeki dari Allah 🤲🏻
9 Balas

Alhamdulillah. Tahniah. Jaga diri baik2 ya. Doakan saya dapat rezeki zuriat juga. Masih menunggu juga lepas gugur pada April 2023.

Alhamdulillah sama kita sis, saya gugur bulan 2 tahun ni. Pagi tadi test Alhamdulillah syukur dapat double line 😭🥰

sis..kita sama...gugur bulan 4..bulan 8 positif..alhamdulillah moga Allah jaga kandungan kita kali ni..aamiiin..🤲🥰

8mo ago

alhamdulillah...🥰

Waaah tahniah awak🥰🥰🥰 smg lepas ni saya pun positif 🥰🥰🥰🙏🙏🙏 doakan saya🥰🥰🥰

Alhamdulillah,tahniah sis.. Doakan sy juga ya..

tahniah sis..smoga smuanya d prmudahkan

wahh tahniah sis, jaga diri baik baik

Tahniahh😊😊👍

tahniah