Hamil selepas 1 bulan gugur

Hai saya nak tanya ada tak yg pernah hamil selepas 1 bulan gugur? Harini genap saya sebulan gugur, tadi saya saja check upt sbb lately ni saya kerap sakit kepala n penat. Naik double line tapi samar sangat saya takot berharap. 2 minggu lepas gugur haritu saya dh check upt mmg negatif dah. Nak tanya ada yg pernah ke?

2 Balas

saya hamil slps gugur. jga ksihatan dn jgn trlalu pnt. tggu bulan yg kdua, dn cuba buat upt lg skali. kalau double line, insyaAllah confirm preggy.

8mo ago

Tenkiu sis insyaAllah doakan saya ya

salam sis..maaf kalau jwpn xkena mngena...tp nak tanya kalau lepas gugur ada x doc nasihatkan utk gap berapa lama utk pregnant blk??

8mo ago

Masa sy miscarriage aritu, doktorc x ckp apa pon.. tp bila pregnant semula Ada doktor sy jmpa tu ckp spttnya jarak dlm 3 bln utk bg rahim tebal & galakkn mkn folic acid.. takot risiko miscarriage lg