PLACENTA PRAEVIA

Saya baru lepas scan harini dan doktor cakap uri saya di bawah dan tahap ketiga. Usia kandungan sekarang 29 minggu. Perkara ini sangat mengganggu emosi saya. Doktor ada cakap uri boleh naik ke atas tapi saya sangat takut dan tertekan. Ada mommies yang ada pengalaman sama dengan saya? 😢

1 Balas

mummy jgn rasa tertekan ye. cuba kumpulkan byk info ttg placenta praevia bgmana utk mengatasinya dlm cara berfikir positif 😍👍