Placenta Praevia Grade 4

Hi ibu2 semua. Baru-baru ni saya didiagnosis placenta praevia grade 4 dan kandungan saya telah mencapai lebih 29 minggu. Ini pertama kali saya mengandung pada usia 29 tahun. Saya nak tahu memang kena czer ke kalau tahap 4 sebab uri betul-betul tutup jalan keluar. Tak ada cara lain ke untuk selesaikan masalah ini?Terima kasih banyak2#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #1stimemom #takut

1 Balas

Semoga dipermudahkan segala urusan puan. Selalunya kalau stage 4 mmg kena czer sbb risiko. Even nak buat kerja berat apa semua tak boleh sbb takut bleeding. Tapi puan boleh try sujud lama2 atau position menonggeng. Tapi jangan paksa diri ye.

3y ago

🥰🥰