Saya PP type 2 pada 29 minggu

Hari ni saya scan dan doktor cakap saya PP type 2 sekarang sy 29 minggu repeat scan 32 minggu nanti nak tengok sama ada uri naik atau x..Saya minta ibu² doakan saya supaya uri naik keatas ye😢Saya pregnant anak first..Bila google tentang PP ni rasa takut sangat..ibu² ada pengalaman yang sama macam saya x??

2 Balas

ok je sy dua kali pregnanty pp type 1 and type 2. dua2 naik akhir pregnancy. just byk doa n byk sujud(walopon x tahu apa kaitan saintifik dgn sujud tapi just try)

bykkan sujud