Hello

Hi, saya baru lepas pantang sekarang ni masuk 57 hari. Boleh ke saya buat rebonding & potong rambut sebab rambut saya jenis tebal. Kalau dibiarkan panjang saya rasa migraine..

2 Balas

klau sis nk potong rmbot xd msala sis . klau rebonding sabaik ny xperlu dlu sbb janin bru nk mnjdi . tkot bahan2 yg d gune kn tok rebonding tu beri alahan pd sis . mcm sy dlu ank ke 2 preggy sy xbole kne air laut tibe2 1bdn sy penuh ruam alahan teruk . bile alahan truk mmg mmbimbg kn . sbb mommy yg alami elergik truk kemungkinan mmbhye kn janin .

saya belom habis pantang lg..tp nak rebond jugak.. bole ke eak ??