Berpantang

Saya baru lepas emergency czer dan baby baru 31 minggu pramatang .. boleh ke saya nak mkn subway utk berpantang czer ? Baru hari ke 4 berpantang .. klau czer buang air kecil mmg tempat czer akan rasa sakit ke ?? Ini normal or tak ? Susu mmg sedikit ke sbb saya bersalin awal ? Saya da pump still skit sgt .. baby kat nicu perlukan susu saya

1 Balas

sya x pernah makan subway so sya x tau nak jawap part tu tapi sis lepas czer seeloknya makan makanan yg lembut dulu mcm bubur .. kalau buang air kecil tu awal2 mmg normal rasa skit kena byk mnum air .. susu sikit sbb baby blm hisap so kena try mnum susu utk tambah susu bdn .. mcm sya makan sup ayam bagi susu bdn meriah .. boleh try mana tau berkesan ..