Menu berpantang czer

Assalamualaikum.. blh share menu berpantang klau bersalin czer x? Nk mkn telur, org ckp gatal. Hari² mkn ikan bilis goreng je 😔

1 Balas

Waalaikumsalam. Awak boleh makan apa je yang awak nak selagi awak tiada alahan terhadap makanan tu. Yang penting diet pemakanan perlu seimbang. Baru cepat recover 😊

8mo ago

Faham awak. Lagi lagi bila orang sekeliling tu orang2 tua. You do you sis. Kita bukan nak bersikap kurang ajar dengan orang tapi kalau benda tu takde asas atau sebab yang kukuh, tak perlu kita ikut pun.