Beranak czer

Salam/hi Mommy Saya ada soalan. Ada x mommy yg pernah bersalin czer. Saya mmg confirm bersalin czer dah sbb baby ivf. Sekarang nak masuk 20w. Blh saya tau cara berpantang? Betul ke czer x boleh bengkung, urut dan tungku. #firsttimemom

2 Balas

waalaikumsalam. nk urut boleh tapi elakkan bhagian perut. mana la tau nk urut sekadar nk hilangkan sakit² badan. tungku tu elakkan dari tempt czer. bengkung memang tak boleh.

9mo ago

blh tungku dan urut tapi elakkan bhgn perut je. ok baik. terima kasih puan 🥰

tahniah

9mo ago

thank you 🥰