Kandungan Kosong

Saya baru keguguran blighted ovum 3 bulan lepas. Nak merancang hamil balik tapi risau kejadian sama berulang. Siapa pernah alami kandungan kosong dan lepastu pregnant semula & kandungan normal?😔 takut hamil blighted ovum lagi walaupun doktor ada cakap hal ni terjadi sekali sahaja.

12 Balas

sy sis masa pregnant kali kedua thn 2017 dulu,lepas gugur mmg sy sambung je mkn asid folic hari2.alhamdulillah lpas 3 bln berjaya pregnant semula n lahir ank kedua thn 2018.now dh ada 3 anak,doakan ada rezeki utk sy pregnant lagi since ank last dh cukup 2thn.aamiin