Blighted Ovum

Saya baru keguguran 17/7/2022. Sekarang sudah 4 minggu 4 hari, masih dalam proses menyembuhkan diri. Saya nak tanya siapa juga pernah blighted ovum? Lepastu dapat pregnant secara normal tak? Doktor bagi rehat 3 bulan sebelum cuba nak mengandung balik. Risau kalau terjadi balik situasi ni😔

2 Balas

saya pernah. kguguran blighted ovum pd mggu ke 11. 18/07/21. bpantang makan dan bersama 30hari . 09/12/21 last period. lani 36 minggu. insyaAllah sedang menanti hari utk bsalin.

2y ago

ya sekali. tp lepas tu memang sy jaga makan. folic acid sy makan sbelum pregnant. dlm pantang tu sy dah start makan folic acid. kalini pregnant normal.

so sis ikut je saranan doktor ,insyallah dipermudahkan semua. tu sbb nk kena bg rahim kuat balik. bincang dgn suami bg kerjasama. sstengah suami x bg krjasama ,😅