Blighted ovum dan kandungan seterusnya

Hai siapa ada pengalaman kandungan blighted ovum dan keguguran? Saya pernah keguguran tahun lepas selepas dapat tau kandungan tak menjadi. Sekarang saya tengah pregnnt. Tapi takut nak scan. Adakah masalah akan berulang atau tidak? Siapa mummy yang kandungan seterusnya sihat selepas ada pengalaman blighted ovum?

1 Balas

jgn d kenang benda yg da lalu, enjoy ur new pregnancy, same to me i misscarrige 2019 then i preg balik last year.. so far kandungan sehat.. skrg i da 22 days dlm pantang.kena sentiasa bfikiran positif k.. jgn stress2