Kandungan Kosong

Saya baru keguguran blighted ovum 3 bulan lepas. Nak merancang hamil balik tapi risau kejadian sama berulang. Siapa pernah alami kandungan kosong dan lepastu pregnant semula & kandungan normal?😔 takut hamil blighted ovum lagi walaupun doktor ada cakap hal ni terjadi sekali sahaja.

12 Balas

sy pernah jadi mcm gitu..in shaa Allah pasni ok.jgn risau..sy hampir setahun br lekat skrg dh 29weeks..in shaa Allah rezeki semua Allah y aturkan