Kandungan Kosong

Saya baru keguguran blighted ovum 3 bulan lepas. Nak merancang hamil balik tapi risau kejadian sama berulang. Siapa pernah alami kandungan kosong dan lepastu pregnant semula & kandungan normal?😔 takut hamil blighted ovum lagi walaupun doktor ada cakap hal ni terjadi sekali sahaja.

12 Balas

sya pernh gugur 10 week kantung kosong. dlm masa 2 bulan lekat balik.. alhamdulillah skrg dh 33 week. kandung pun sihat