Kandungan Kosong

Saya baru keguguran blighted ovum 3 bulan lepas. Nak merancang hamil balik tapi risau kejadian sama berulang. Siapa pernah alami kandungan kosong dan lepastu pregnant semula & kandungan normal?😔 takut hamil blighted ovum lagi walaupun doktor ada cakap hal ni terjadi sekali sahaja.

12 Balas

Thun lps sy mngandung kantung ksong. Buat D&c. Alhmdulillah lps 6buln prgnt semula. Skrg dh 18week4day.td scan bby aktif je. Insha Allah ade rezeki Utk sis juge. Bnykkn berdoa ye.