Saja nak meluah

Saya baru kawen 7 bulan , sekarang tengah mengandung da 7 minggu 3 hari, rase bile mengandung ni perasaan jadi makin sedih je, memula kawen dulu suami layan saya elok la ,bila da masok bulan ke2 dia layan saya macam saya xde perasaan sesiket nak mara, asek lebih kan kawan dia fmly dia tanpa pike ape yg saya rase, bile saya nak memanje siket dia x suke ,siap ckp rimas ngn saya , bile da mengandung ni saya hppy sangat sebab saya pike dia akan lebih baik melayan saya,akan selalu ambek berat kat saya, tapi saya silap ,saya mengandung ni dia tetap same tak peduli kan saya ,saya memuntah sampai x lalu nak makan ,saya x lalu nk buat kje ruma ,dia buat bodoh je pastu ckp saya pemalas😭 saya nk muntah saya mintak tolong dia tp dia mara saya dia ckp lau nak muntah to g je la muntah pasto mara saya, hati ni rase sedih sangat asek menangis je hari²😭 kalau orang lain tau bini mengandung nampak riaksi suami to cm excited gembira tapi suami saya biase je cm xde ape saya je gembira lelebih😭 maaf kalau cerita saya xde kaitan 😭kengkadang to rase nak gugurkan je😭😭😭

1 Balas

sy pun prnh mcm tu sis.. bukn apa saja nak crta dan kongsi penglaman.. sis jngn sedih² sy dulu masa mngndung sedih strss dan akhirnya sy kgguran sbp tlmpau stress... sis kena relex.. i feel you sakit kan bila hsbn tak layan mcm dlu.... tpi sis kna kuat demi.bby sis.. sis msih ada kluarga yg syg kn sis...cba bincng bgus² dngn hus

4y ago

bile bincang akan jadi pergaduhan mesti dia tengkin saya