pergaduhan

saya baru kahwin, tapi saya dah pregnant dulu sebelum kahwin. saya kahwin masa usia kandungan 4bulan. dari mula sy tahu sy pregnant, sy dan suami selalu bergaduh. dari belum kahwin sampailah dah kahwin. bila gaduh mesti anak dalam perut jadi mangsa. selalu pertikaikan soal anak, sedangkan anak tak berdosa. bila kami okay, selalu borak soal bahagianya ada anak. dan skrg kami gaduh lagi, dan anak jugak yg dipertikaikan. apa yg perlu sy buat? hampir setiap hari sy stress. setiap kali stress, perut terasa sakit jee. masalah tak pernah selesai. adakah ni balasan pada dosa sy, tapi anak dalam perut ni tak berdosa. sy buntu utk teruskan mcm mana. sbb seluruh badan sy tak dapat dikawal dgn baik stiap kali sy mengalami stress.

15 Balas

Jangan tinggal solat. Banyak la mengadu pada Allah. Doa banyak2. Semoga dipermudahka urusan awak

Kenapa anak pulak yang nak dipertikaikan..anak tu rezeki tau..matang ke tak laki hang tu?

kalau awk stress baby pon akan stress suami pon kena bertolak ansur .. banyakkan berdoa

Ermmm..ank tu benih suami skrg kan?kenapa nk dpertikaikan...erm....xphm btl suami awk tu...

4y ago

maybe bukan anak suami die.. sbb tu suami die xboleh nk terima anak tu.. fikir positif sis

Bykkan istighfar