Period lambat sejak kahwin

Awal² kahwin mmg bole jadi mcm ni ke? sejak kahwin period dah 3 kali delay lebih 7 hari. 1st & 2nd tu ingatkan pregnant 😞. Selain tu before period mesti sy sakit pinggang. masa bujang dulu takde pula.

9 Balas

Sy pn pernh mcm sis bila search mostly org ckp prubhan hormone lpas kahwin..klu sy 10bulan juga bru cycle period back to normal.. xpe relax2 & enjoy dlu..rezeki akn dtg pda waktu yg tepat

bila kahwin kadang hormon kita lari sikit. bagi masa few cycles untuk dia stabil balik.

Perubahan hormon. Sakit pinggang, jaga postur dan senam selalu

Sama. Pernah tanya doctor, normal. Perubahan hormon

normal..sya pun mcm tu dktr ckp perubahan hormon.

boleh jd perubahan hormon.

normal.. perubahan hormon

hormon tak stabil kot .

perubahan hormon tu