6week

Saya baru hamil mlm td scan di klinik baru 6 week , kantung sudah nmpk Tp bayi blom lagi .. Doctor srh dtg Scan lg 8week baru blh jelas semua baby

7 Balas

Better pegi scan nanti 10 weeks. Sy dulu 8 weeks belom nampak, masuk 10 weeks alhamdulillah rezeki kami ada. Dapat tengok janin & heartbeat ❤.

Saya mula² scan masa 5week tak nampak apa2 pun. Repeat scan masa 7week dpt dengar jantung dah. Skrg alhamdulillah dah 33minggu 😁

Sama lah. Alhamdulilah. Ituary scan untuk 8 weeks baru nmpk baby and heartbeat. Sabar kay awk. Tgu sampai 8-9 weeks.

normal sebab 6week baby sangat2 kecil. sy dulu scan biasa x nmpak masa 6weeks. kena scan dr bawah baru nmpak jantung dan baby

Samalah. Saya baru sahaja scan. Belum nampak baby dan heart beat. Lagi 2 minggu scan semula. Doakan saya ye. Tq

Normal.

Normal