Scan belum nmpk kantung

Salam semua. Maaf sy nk tya , normal ke kalau scan 6 mggu kantung belum jelas? Doctor smlm gtau mcm dh nk jd circle kantung tp belum jelas. Repeat scan lg 2 mggu. Btw lmp sy 24 Mac. Dan sy irregular period.

5 Balas

Normal. Kalau scan biasa tak nampak biasa doctor akan recomment tvs scan. Itu inshaAllah akan clear nampak. Jangan risau, inshaAllah next 2 weeks scan da nampak kantung 🫶🏻

ikut badan mcm sy 6w dh nmpak kantung n yolk sac, ada org 7-12 weeks bru nmpak.

12mo ago

oooo mcm tuu. baik2 tq awk. smoga awk Dan baby sihat2 slalu...

sye last period 25/3, scan 2 hari lepas dh nmpk kntung dgn yolksac.

Normal dear. Stgh org week 7-8 mcmtu baru nmpak janin

klu irregular, its normal. just ikut advise dktr saja

12mo ago

baik. TQsm sis.. moga baik2 aje smuanya amin