BULAN RAMADAN BAKAL MENJELMA

Saya baru hamil 5w. Tak lama lagi dah nak puasa. Saya risau, tentang larat kah saya berpuasa & perkembangan janin yang tengah membentuk. Boleh tak ibu ibu share pengalaman/info berpuasa/tidak pada trimester pertama? Terima kasih. #love #kandunganFIRST #staysafestayathome

14 Balas

Sama sy 6weeks, skrg ni x blh lewat mkn mesti pening2.. Maybe sbb acid folic kot, jd rsa kembung perut je.. X thu larat ke x nk puasa