BULAN RAMADAN BAKAL MENJELMA

Saya baru hamil 5w. Tak lama lagi dah nak puasa. Saya risau, tentang larat kah saya berpuasa & perkembangan janin yang tengah membentuk. Boleh tak ibu ibu share pengalaman/info berpuasa/tidak pada trimester pertama? Terima kasih. #love #kandunganFIRST #staysafestayathome

14 Balas

Syukur sgt2 masa puasa last year sy tgh prggy 4 or 5w ..Alhamdulillah dpt puasa penuh ..depend dgn bdn sis la, if sis rasa blh sis puasa .. if rasa xblh, jgn pksa