BULAN RAMADAN BAKAL MENJELMA

Saya baru hamil 5w. Tak lama lagi dah nak puasa. Saya risau, tentang larat kah saya berpuasa & perkembangan janin yang tengah membentuk. Boleh tak ibu ibu share pengalaman/info berpuasa/tidak pada trimester pertama? Terima kasih. #love #kandunganFIRST #staysafestayathome

14 Balas

ikut keadaan bdn sis..kalau larat puasa la...xlarat jgn paksa..sy 9 weeks... aritu buat puasa sunat.. Alhamdulillah larat...tp xleh buat ape2... rehat ja.. 😂..

4y ago

Ok sis, saya duk pikir larat xlarat sebab puasa ni saya bekerja..maklum la keje klinik mana tutup time pkp ni 😂