Induced

Assalamualaikum mommy. Minta tolong doakan semoga dipermudahkan segala urusan dan cepat bersalin, baru lepas je lps induced..harap semuanya berjalan dengan lancar.. Aaminnn

22 Balas

Aamiin, semoga dipermudahkan urusan sis.. Sy next week serah diri, induced juga 23hb nnt

semoga dipermudahkan sis .. saya due 17.1 .. tapi masih tak ada tande2 lagi ..

Semoga dipermudahkan sis.. Sy pn menghitung hari ni. Xsabar nk bersalin

Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis..Aamin ya rabbal alamin

Aamiin sis...Sya pun induce 23.1 ni...slg dh 39 mggu.

Aamiin..semoga dipermudahkan segala urusan..

Semoga dipermudahkan urusan bersalin

Semoga dipermudahkan segala urusan

Semoga dipermudahkan bersalin sis

Aminn...semoga d permudah Kan